انتقال تصویر دوربین مداربسته

نحوه انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت

اولین اقدام برای برقراری امنیت، می‌تواند خرید یک دوربین مداربسته مناسب باشد. گاها آن شخص در محل حضور ندارد و می‌خواهد تصویرهای ضبط شده برای او ارسال شود. این کار می‌تواند در نبود اینترنت هم انجام شود. روش‌های انتقال تصویرها بدون اینترنت متفاوت است در ادامه مقاله این روش‌ها مطرح خواهد شد.

اگر دوربین‌‌های مداربسته را به دستگاه دی وی آر و ان وی آر متصل کنیم، تصویرها در هارد ذخیره می‌شود‌ و اگر دسترسی به اینترنت ممکن باشد از طریق مانیتور قابل مشاهده است.

دستگاه DVR

 

دیدن تصویرهای دوربین بدون اینترنت در کامپیوتر و لپ‌تاپ

یکی از ضروریات برای انجام اینکار متصل بودن به شبکه داخلی سازمان می‌باشد‌. اقدام بعدی فعال کردن پلاگین Active X  می‌باشد. البته پیش از فعال کردن این گزینه مراحل زیر باید انجام شود:

  • وارد اینترنت اکسپلور شوید.
  • وارد منو Tools شده و سپس internet options را انتخاب کنید.
  • سپس security بالای صفحه و بعد از آن custom level  را بزنید.
  • Active X controls را پیدا کرده و سپس آن را با prompt یا Enable  فعال کنید.
  • در انتها تغییرات را با ok ثبت کنید.
  • اکنون Ip دوربین را در سیستم پیدا کنید.

در این روش دیدن تصویرها توسط شبکه local  یا داخلی امکان پذیر است.

انتقال تصویرها از طریق دوربین وایرلس

از دیگر روش‌های انتقلل تصویرها بدون اینترنت، استفاده از دوربین وایرلس می‌باشد. نقطه ضعف این دوربین‌ها انتقال تصویرها در مسافت محدود است. حداکثر فاصله‌ای ک می‌توانند فایل‌ها را انتقال دهند ۱۰۰ متر است. البته کسانی که امنیت برای آن‌ها حرف اول را می‌زند، این دوربین پیشنهاد نمی‌شود.

دیدن تصاویر در کامپیوتر بدون اینترنت در لپتاپ

انتقال تصویرها بدون اینترنت توسط انتن‌های رادیویی

آنتن‌های رادیویی نیز روش دیگری برای انتقال تصویرها است. در این روش باید ابتدا دوربین نصب شود و سپس دستگاه DVR یا NVR یا مبدا سرور به دوربین متصل شود. سپس با کمک امواج رادیویی تصویرها بدون اینترنت منتقل می‌شوند. NANO Station نمونه ای از از این آنتن‌ها است. این آنتن‌ها توانایی ارسال امواج از ۸ تا ۱۰ کیلومتر را دارند. برد برخی از این آنتن‌ها کمتر است. آنتن‌هایی با برد بیشتر قیمت بالاتری نیز دارند. برای نصب برخی از آنتن‌ها باید مجوز مربوطه گرفته شود.

در این روش تصویرها به دو روش می‌تواند منتقل شود: انتقال نقطه به نقطه و چند نقطه به یک نقطه.

در روش نقطه به نقطه ، آنتن‌های مبدا و مقصد بدون هیچ مانعی با دید مستقیم روبه‌روی یکدیگر قرار میگیرند و اطلاعات از مبدا به مقصد و بالعکس انتقال می‌یابد. هزینه این کار کمتر از کابل کشی است؛ به همین دلیل برخی از کارخانه‌ها از این تکنولوژی برای دیدن تصویرها بهره می‌برند.

در روش چند نقطه به یک نقطه، یک مقصد و چند مبدا داریم. البته در این روش نیز آنتن‌ها ممکن است انتقال اطلاعات داشته باشند. اگر هر یک از دوربین‌های مبدا به سمت آنتن مرکزی باشد انتقال داده بدرستی انجام می‌گیرد.

درمورد تست هارد دوربین مداربسته بیشتر بخوانید.

نکاتی پیش از خرید آنتن رادیویی و انواع آن

آنتن‌‌های رادیویی به سه دسته flat, omni, sector تقسیم می‌شوند. زاویه تابش آنتن flat ۹۰ درجه، زاویه تابش آنتن omni ۳۸۰ درجه و زاویه تابش sector ۱۲۰ درجه است. Omni برای اکسس پوینت و Sector برای دکل  مخابرات مناسب است. پیش از خرید آنتن باید به باند فرکانس، فواصل، زاویه تابش، پهنای باند و فرکانس توجه شود.

باند فرکانس: وجود باند کاری برای مبدا و مقصد ضروری است. در تکنولوژی WIFI این دو عدد ۲.۵و۵.۹ می‌باشد.

فواصل: هر یک از آنتن‌های رادیویی برد خاصی دارند و در فاصله خاصی اطلاعات را منتقل می‌کنند. بهتر است قبل از تهیه آن‌ها فاصله مورد نظر را در نظر بگیرید.

زاویه تابش: از آنجایی که آنتن‌ها باید مقابل یکدیگر بوده و به یکدیگر دید داشته باشند، در هنگام نصب باید زاویه تابش را در نظر گرفت.

پهنای باند: از دیگر عوامل تاثیرگذار ، پهنای باند است. نرم افزارهای مخصوصی برای اندازه گیری پهنای باند وجود دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

فرکانس: انتخاب مسیر مناسب نقش مهمی در انتقال اطلاعات دارد چرا که در پایداری مسیر تاثیر دارد. باید فرکانسی انتخاب شود که مسیر خلوت تری داشته باشد. نویز و ارتفاع از دیگر عوامل تاثیرگذار به حساب می‌آیند.

p2p بدون نت

انتقال تصویرها توسط سیم بدون اینترنت

در این روش، از مبدا تا مقصد باید توسط کابل فیبر نوری و دیگر کابل‌ها، کابل کشی انجام شود. این روش از نظر اقتصادی به صرفه نیست و برای مسافت‌های طولانی مناسب نمی‌باشد.

مزیت و عیب انتقال تصویرها بدون اینترنت

هنگامی که صحبت از انتقال تصویرها بدون اینترنت می‌شود، معایب و مزایا خود را نیز به همراه دارد. یکی از معایب اینکار محدودیت در مسافت برای انتقال داده است. اگر فاصله زیاد شود، اطلاعات بدرستی منتقل نمی‌شوند. از جهت دیگر اگر فاصله و دیگر شرایط لازم مناسب باشد اطلاعات با سرعت بالا منتقل می‌شوند‌.

کلام آخر

پس از خرید دوربین مداربسته، دریافت تصویرها چه به صورت آنلاین و چه به صورت آفلاین دغدغه صاحبان دوربین می‌باشد. دریافت تصویرها بدون اینترنت از طریق بی سیم و با سیم امکان پذیر است. روش با سیم برای مسافت‌های طولانی به صرفه نیست. روش‌های بی سیم نیز شرایط خود را دارند و باید پیش نیازهای ذکر شده در مقاله را در نظر گرفته شود.  به طور خلاصه، این پیش نیازها شامل مسافت، فرکانس، فاصله، زاویه تابش و پهنای باند می‌باشد. از طرف دیگر دوربین‌های وایرلس نیز مسافت محدودی را پشتیبانی می‌کنند. در چنین شرایطی ابتدا باید نیاز خود و شبکه را در نظر گرفته، و سپس برای دریافت تصویرها بدون اینترنت اقدام کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *