ANR

تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟

به طور معمول از دوربین های مداربسته برای تامین امنیت و حفظ آرامش اماکن مختلف مسکونی و تجاری استفاده می شود. ممکن است زمانی که سرقتی رخ می دهد دوربین شما فیلم برداری نکرده باشد، برای این که هیچ گاه با مشکل ضبط نکردن دوربین مداربسته و ذخیره نکردن آن روبه رو نشوید بهتر است از تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته خود استفاده کنید.

تمامی افراد بعد از آن که سرقتی در محل کار و یا زندگی شان رخ می دهد ابتدا به سراغ دستگاه NVR می روند و سعی می کنند از قسمت پشتیبانی تصاویر استفاده کنند اما اگر به هر دلیلی ارتباط دستگاه NVR و دوربین های مدار بسته آی پی قطع شده باشد، شما تصاویر سارقین را از دست داده اید مگر این که دوربین مدار بسته شما مجهز به تکنولوژی ANR باشد.

در صورت نبود این تکنولوژی می توان گفت کارایی سیستم مداربسته شما کاهش می یابد، حتی اگر دستگاه ضبط خود را به خوبی از دید افراد پنهان کنید باز هم احتمال دسترسی به آن توسط سارقین و خرابکاران وجود دارد. در ادامه مطلب ” تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟ ” به بررسی این تکنولوژی و ویژگی های آن می پردازیم. اگر شما نیز علاقمند هستید تا اطلاعات خود را در این زمینه بالاتر ببرید، با ما همراه باشید.

تکنولوژی ANR

نحوه ی کار این تکنولوژی که در اختصار آن را ANR می نامند به این صورت است که در صورت قطع ارتباط میان دوربین مداربسته تحت شبکه و دستگاه ضبط تصاویر دی وی آر اطلاعات تصویر دوربین مداربسته آی پی را بر روی کارت حافظه و یا همان میکرو اس دی ذخیره کند و در این بین نگرانی شما از جهت قطعی ارتباط میان دستگاه ان وی آر و دوربین آی پی برطرف خواهد شد و دوربین مداربسته می تواند بدون هیچ رابط شبکه ای به صورت مستقل کار ذخیره تصاویر را به عهده بگیرد.تکنولوژی ANR

در صورتی که ارتباط بین دوربین مداربسته و دستگاه ضبط تصویر احیا شود تمامی تصاویری که بر روی کارت حافظه ذخیره شده است به دستگاه ان وی آر انتقال پیدا می کند و شما بک آپ کاملی را بدون هیچ گونه نقصی خواهید داشت. در واقع زمانی که این قابلیت فعال می شود این دستور به دوربین داده می شود تا در صورت قطع ارتباط آن با دستگاه ضبط کننده اطلاعات تصاویر را بر روی کارت حافظه خود ذخیره نماید که بنابراین به هیچ گونه رابط شبکه ای نیاز نخواهد بود و دوربین می تواند به عنوان یک دستگاه مستقل عمل نموده و عدم کارکرد دستگاه را جبران کند. می توان گفت مهم ترین هدف از این تکنولوژی، ضبط تصاویر دوربین مدار بسته روی sd card می باشد.

اصلی ترین دلایل قطع ارتباط بین دوربین مداربسته و دستگاه NVR چیست؟

می توان گفت اصلی ترین دلایل قطع ارتباط بین مدار بسته و دستگاه NVR عبارتند از:

  • وقوع اختلال در عملکرد سوئیچ شبکه:

یکی از راه های ارتباطی میان دوربین های مدار بسته و ان وی آر، سوئیچ ها هستند که ممکن است بر اثر اختلال در عملکرد سوئیچ این ارتباط قطع گردد.

ممکن است بر اثر تنظیمات نادرست، اشکال در کابل کشی، ضربات عمدی یا سهوی و … عملکرد دستگاه دچار نقص گردد.

  • نقص در کابل شبکه:

وجود هر گونه نارسایی در کابل های شبکه که ارتباط دهندگان اصلی میان دوربین مدار بسته و ان وی آر هستند منجر به از دست رفتن تصاویر می گردد.

تکنولوژی ANR

نحوه ست آپ تنظیمات ANR

در واقع نحوه فعال کردن این قابلیت بسیار ساده است و کافی است طبق مسیر زیر عمل نمایید:

  • Web Configuration
  • Storage
  • Schedule Setings
  • Advanced

پس از طی مسیر فوق تیک کادر Enable ANR  را می زنید. برای دسترسی به حداکثر کارایی می توانید از حالت pre record نیز استفاده نمایید. زمانی که این قابلیت را فعال می کنید دوربین درست پیش از قطع ارتباطش با دستگاه ضبط شروع به ضبط تصاویر می کند که حتی می تواند تصویر عامل خراب کار را در صورت وجود ضبط نماید. در واقع می توان گفت هیچ گونه محدودیتی در تعداد دوربین ها در این قابلیت وجود ندارد اما این در صورتی است که همه ی دوربین ها مجهز به کارت حافظه باشند.

تاثیر تکنولوژی ANR بر افزایش کارایی دوربین های مداربسته چیست؟

شرکت های فعال در زمینه ی تولید دوربین های مدار بسته هر کدام جهت ارتقا محصولات خود دست به ایجاد ابتکاراتی نو می زنند که همان طور که در بالا اشاره شد یکی از این ابتکارات تکنولوژی ANR است که شرکت هایک ویژن برای رفع مشکل قطع ارتباط میان دوربین و دستگاه ضبط و از دست رفتن تصاویر دوربین مداربسته در محصولات خود به کار گرفته است. در این تکنولوژی با استفاده از یک برد ذخیره سازی میکرو اس دی که در دوربین های مداربسته تحت شبکه تعبیه شده است این مشکل حل می شود.

ANR

در تکنولوژی ANR دوربین مداربسته به صورت موقت، خود به تنهایی به یک سیستم ضبط کننده اطلاعات تبدیل می شود که در صورت قطع ارتباطش با دستگاه ضبط نیز به کار خود بدون هیچ مشکلی ادامه می دهد و تصاویر را ثبت و ضبط می کند. بعد از آن که مشکل برطرف شد و ارتباط دوربین ها با دستگاه ضبط ان وی آر مجددا برقرار شد دوربین مداربسته از روی اطلاعاتی که در این مدت بر روی حافظه ی خود ذخیره کرده است یک کپی برای دستگه ضبط می فرستد و به این صورت تصاویری که در آن بازه ی زمانی توسط دستگاه ضبط ذخیره نشده اند، توسط دوربین پر می شود.

برق دوربین های مجهز به تکنولوژی ANR

یک نکته ی بسیار مهم در استفاده از قابلیت ANR این است که برق دوربین ها باید همواره تامین گردد و هرگز نباید خاموش شود. این مسئله ممکن است بدیهی به نظر برسد اما لازم است به این نکته توجه نمائید که اکثر دوربین های مداربسته تحت شبکه، از طریق دستگاه ضبط کننده یا در واقع سوئیچ POE تغذیه می گردند. استفاده از POE ممکن است نصب و راه اندازی سیستم را سهولت بخشد، اما باید این را نیز در نظر بگیرید که در صورت خرابی، خاموشی و یا نرسیدن برق به دستگاه NVR دوربین ها نیز خاموش می شوند. به همین دلیل اگر مایل به استفاده از قابلیت ANR هستید، لازم است که مطمئن شوید که هر دوربین دارای منبع تغذیه ای جداگانه است.

ANR راهکاری برای افزایش کارایی سیستم

ANR یکی ویژگی کار آمد و اساسی است به خصوص زمانی که سیستم های مدار بسته شما در مکانی با پتانسیل تخریب و دست کاری بالا نصب شده باشند، اما اگر به فضای ذخیره سازی بیشتری از آن چه کارت ارائه می دهد نیاز داشته باشد و یا اگر این امکان وجود نداشته باشدکه هر دوربین یک منبع تغذیه جداگانه داشته باشد دچار مشکل می شویم. شرکت هایک ویژن با طراحی راه حل دیگری با نام N+1 برای حل این مشکل اقدام کرده است. این راهکار در واقع به شما اجازه می دهد یک ان وی آر کاملا جداگانه را به عنوان یک پشتیبان خودکار در سیستم داشته باشید.

البته این راهکار به طور خاص برای سیستم هایی که مجهز به دوربین های مداربسته آی پی بزرگ و پیشرفته هستند طراحی شده است که از چندین دستگاه ضبط کننده استفاده می کنند. شما می توانید با فعال کردن ویژگی Hot Spare در منوی تنظیمات یک ان وی آر را به عنوان پشتیبان تعیین کنید و سپس آن را به هر تعداد دستگاه ضبط کننده در سیستم لینک کنید که این ضبط کننده پشتیبان در زمانی که لازم باشد می تواند تشخیص دهد که کدام یک از ضبط کننده های اصلی آفلاین می باشد.

سپس هنگامی که دستگاه ضبط مختل شده باشد فعالیت خود را از سر می گیرد و اطلاعاتی که توسط دستگاه پشتیبان ذخیره شده باشد به آن انتقال می یابد. این قابلیت نه تنها یک راه کار عالی برای محافظت در مقابل دستکاری های احتمالی است بلکه می تواند در صورتی که یکی از ضبط کننده های شما دچار مشکلات سخت افزاری شد نیز به عنوان یک قابلیت موثر عمل کند.

ANR

ذخیره سازی لبه چیست و با فناوری ANR چه ارتباطی دارد؟

اصطلاح ضبط لبه به فرآیندی اشاره دارد که در آن اطلاعات به صورت روتین بر روی کارت حافظه ی داخلی، ذخیره و بک آپ گیری می شود. برای مثال در دوربین هایی که از قابلیت تشخیص حرکت برخوردارند ذخیره سازی لبه به این صورت است که دوربین تنها زمانی که در محیط، حرکتی رخ می دهد فعال شده و تصاویر را بر روی کارت حافظه ی دستگاه ضبط می کند.

در واقع قابلیت لبه، یک برد کوچک افزوده برای ثبت تصاویر بر روی خود دستگاه دوربین مداربسته است که منبعی برای ثبت تصاویر در شبکه های نظارت تصویری فراهم می آورد. امکان ذخیره سازی لبه برای دستگاه دوربین مداربسته مزیت هایی دارد از جمله این که در زمانی که ارتباط با دستگاه مرکزی قطع شده باشد یا دوربین در محلی دور دست یا در وسایل نقلیه باشد و یا هنگامی که صرفا قصد داشته باشیم پهنای شبکه را کاهش دهیم مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر مطالعه ی مطلب ” تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته چیست؟ ” برای شما مفید واقع گردیده است، برای مطالعه سایر مطالب مشابه با ما همراه باشید.

هوشمند سازی ساختمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *