فکر می کنید HDCVI را می شناسید ؟ دوباره فکر کنید

با سلام خدمت شما مخاطبین گرامی. با یک مطلب آموزشی (HDCVI) دیگر در خدمت شما هستیم. همانطور که می دانید از زمانی که دوربین های مداربسته به دنبال نیاز به حفاظت و برقراری امنیت به بازارهای جهانی عرضه شدند، پا به پای دیگر تکنولوژی ها به روز رسانی شدند تا به کیفیت کنونی رسیده اند. در زمان های دور که استاندارد تصاویر تلویزیونی PAL و NTSC بودند، کیفیت تصاویر بسیار پایین بود که البته برای زمان خود قابل قبول بود. همچنین دستگاه های ضبط تصاویر کیفیت کنونی و قدرت پردازش دستگاه های امروزی را نداشتند و جوابگوی تصاویر بی کیفیت آن زمان بودند.

به مرور زمان که تکنولوژی تصاویر و کیفیت آنها ارتقا پیدا نمود، دوربین های مداربسته نیز به همان سرعت پیشرفت نموده و وضوح تصاویر پیشرفت های فراوانی داشت به صورتی که امروز توسط دوربین های مداربسته تصاویر فوق العاده قوی و با کیفیتی ضبط و ذخیره می شوند. به دلیل این پیشرفت ها در وضوح و کیفیت تصاویر، نیاز به استانداردهای دیگری احساس گردید که یکی از مهم ترین آن ها، HDCVI است. در ادامه مطلب ” فکر می کنید HDCVI را می شناسید ؟ دوباره فکر کنید “ با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره این تکنولوژی در اختیار شما قرار دهیم.

تکنولوژی  HDCVI چیست؟

عبارت HDCVI در دوربین های مخفف High Definition Composite Video Interface است که یک دستاورد مهم در صنعت دوربین های مداربسته محسوب می شود. این تکنولوژی به کاربران دوربین ها کمک می کند. خروجی تصاویر در دوربین های آنالوگ کیفیت بالایی داشته باشد. این تکنولوژی همانند دیگر تکنولوژی های این صنعت مانند HDTVI، AHD، IP و HDSDI صرفا جهت بالا بردن وضوح تصاویر خروجی بوجود آمده است.

تکنولوژی  HDCVI چیست؟

این تکنولوژی بر مبنای بستر آنالوگ (کواکسیال) در دوربین های مداربسته شکل گرفته است. این تکنولوژی اولین بار توسط شرکت داهوآ ارائه شد و در پروژه هایی که به دلایل مختلف از جمله بودجه نمی توانند از دوربین های با کیفیت تری استفاده کنند، مورد تقاضا قرار می گیرد.

همانطور که پیش تر گفته شد دوربین های مداربسته قدیمی بصورت آنالوگ فعالیت می نمودند و کیفیت تصاویر بسیار پایینی داشتند که این موضوع به علت ارائه تصاویر بر مبنای استانداردهای قدیمی تلویزیون بود. برای رفع این مساله متخصصان دست به کار طراحی استانداردهای جدیدی شدند تا بتوانند خروجی تصاویر با کیفیت تری در دوربین های آنالوگ داشته باشند. این موضوع سبب تولید دوربین های مداربسته HDCVI گردید. در واقع HDCVI ارتقا یک سیستم سنتی است که خروجی کارش تصاویر با کیفیت و با جزئیات بالاتری است.

دوربین های مجهز به تکنولوژی HDCVI

در ابتدا دوربین های مجهز به تکنولوژی HDCVI در رزولوشن های 720p و یک مگاپیکسل به بازار عرضه شدند و پس از آن با مرور زمان ارتقا قابل توجهی را در این صنعت پیدا نمودند. این پیشرفت تا جایی ادامه پیدا نمود که این تکنولوژی اکنون تا رزولوشن های بالاتری مانند 4k یا 8 مگاپیکسل نیز به بازار عرضه می گردد. در حال حاضر دوربین های HDCVI می توانند علاوه بر اینکه تصاویر را انتقال می دهند، صدا را نیز از طریق کابل هایی که در بستر کواکسیال قرار دارند به دستگاه ضبط و ذخیره تصاویر ارسال کنند تا اینکه فرآیند ذخیره سازی توسط دستگاه ذخیره ساز صورت گیرد.

در دوربین های اسپیددام که به تکنولوژی HDCVI مجهز هستند این امکان وجود دارد که ارسال تصاویر و دستورهای کنترلی به دوربین از جمله دستورهایی مانند چرخش و حرکت افقی و عمودی، عملیات پریست و تور، نیز در این بستر صورت گیرد. تصاویر دوربین های مداربسته HDCVI برای ذخیره شدن نیاز به دستگاه های ضبط تصاویری دارد که در انواع مختلف به بازار ارائه می شوند که باید دقت داشت با رزولوشن دوربین مداربسته شما همخوانی داشته باشند تا بتوانند تصاویر ارسالی از دوربین را پردازش و ثبت کنند.

پیشرفت های تکنولوژی HDCVI در دوربین های مداربسته

در سالهای اخیر قابلیت های متعددی به دوربین های مداربسته اضافه گردیده که یکی از مهم ترین این قابلیت ها استارلایت است. قابلیت استارلایت به دوربین  HDCVIکمک می کند بتواند تصاویر تمام رنگی را در تاریکی شب به کاربر ارائه دهد که به آنها کمک می کند تا تصاویر رنگی و با کیفیتی را در 24 ساعت روز داشته باشند. دوربین هایی که به تکنولوژی استارلایت مجهز هستند دارای یک حداقل میزان لوکس نوری برای ارائه تصاویر در تاریکی هستند که در زمان خرید دوربین های مجهز به این تکنولوژی باید مد نظر قرار گیرد.

تکنولوژی  HDCVI چیست؟

دوربین های HDCVI چگونه کار می کنند؟

دوربین های آنالوگ و HDCVI زیرساخت های یکسانی دارند اما آنچه دوربین های HDCVI را از آنالوگ متمایز می کند، تولید تصاویر دیجیتال است. در سیستم دوربین های HDCVI تصاویر ابتدا بصورت کاملا دیجیتال در برد دوربین ایجاد می شوند و سپس به کمک تراشه کدگذاری می شوند. اطلاعات کدگذاری شده از طریق کابل کواکسیال به ضبط کننده HCVR منتقل شده و آماده پخش از دستگاه ضبط کننده می شود.

آشنایی با ضبط کننده دوربین HDCVI

دستگاه های  ضبط کننده و ذخیره سازی که برندهای تولید کننده دوربین برای دوربین های HDCVI در نظر گرفته اند، HCVR نام دارند. این دوربین ها به دلیل اینکه از چنتا برید یا چند وجهی استفاده می کنند، دستگاه های DVR معمولی توانایی خواندن تصاویر آنها را ندارند. تا مدتی پیش تولید کنندگان اصلی HCVR ها شرکت های نامی مانند داهوآ، مسکرون و رستر بودند اما با تولید دستگاه های XVR که همه دوربین ها از جمله HDTVI، HDCVI و AHD را ساپورت می نماید، استفاده از آنها کمرنگ تر شده است.

اولین نکته ای که درباره دوربین های مداربسته HDCVI وجود دارد، نحوه کابل کشی آنهاست. اکثر دوربین های HD چه IP باشند و چه HDSDI نهایتا قادر هستند تا 300 فوت یا 92 متر را پوشش دهند . برای پوشش بیشتر باید تمهیدات دیگری اندیشید. این در حالی است که دوربین های مداربسته HDCVI می توانند داده ها را تا حدود 1600 فوت یا 488 متر پوشش دهند که عددی فوق العاده است.

بنابراین اگر نیاز به کابل کشی های طولانی دارید می توانید به دغدغه های خود در این باره با خرید دوربین های HDCVI پایان دهید. در ادامه این مطلب قصد داریم درباره مزیت های رقابتی دوربین های مجهز به تکنولوژی HDCVi با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

مزیت های رقابتی دوربین های HDCVI

  HDCVI چیست؟

 

  • وضوح و کیفیت بالا :

دوربین های HDCVI می توانند تصاویر با کیفیتی با شفافیت 720p و 1080p ارائه نمایند بعلاوه این تکنولوژی تنها تکنولوژی است که می تواند بوسیله کابل کواکسیال رزولوشن 4k  را به کاربر ارائه نماید. دی وی آرهای دوربین HDCVI می توانند بدون اینکه تغییری در کیفیت تصاویر ایجاد کنند آنها را با کیفیت مطلوب ذخیره کنند.

  • انتقال 4 نوع سیگنال از طریق یک کابل:

یکی از نقاط قوت دوربین های HDCVI این است که این دوربین ها طوری طراحی شده اند که می توانند با همان کابل های قدیمی سیستم دوربین مداربسته کار کند. به کمک تکنولوژی HDCVI می توان 4 نوع سیگنال صدا، تصویر، برق و داده را همزمان بوسیله یک کابل کوواکسیال منتقل نماید. این موضوع به کاربر کمک می کند تا بتواند هزینه های خود را کاهش داده و بر روی همان بستر قدیمی دوربین جدید را نصب کند.

  • انتقال اطلاعات از راه دور:

این دوربین ها می توانند با بهره گیری از یک نوع کابل کوواکسیال تا فواصل خیلی دور هم اطلاعات ارسال کنند. به طور مثال یک ویدیو 720 را می توان تا 500 و 650 متر انتقال داد. همچنین می توان ویدیوهای 1080 را می توان تا 300 و 400 متر انتقال داد.

  • هوش مصنوعی:

هوش مصنوعی در دوربین های مداربسته کمک می کند تا دوربین مانند چشم انسان شرایط را زیر نظر داشته باشد. فناوری HDCVI قابلیت های هوشمندی به سیستم های نظارت تصویری اضافه نموده است. این دوربین ها از ویژگی هایی همچون تشخیص چهره، شمارش افراد، ردیابی خودکار، نقشه حرارتی و قابلیت مطابقت با محیط برخوردار هستند.

  • مقرون به صرفه:

هر کاربر برای اینکه بتواند نظارت مد نظر خودش و امنیتی که به دنبالش است را برقرار کند، باید فاکتورهایی را برای دوربین خود در نظر بگیرد. برخی از فاکتورهای یاد شده نیازمند زیر ساخت هایی هستند که می تواند بر هزینه برآورد شده بیفزاید. خبر خوب برای کاربران دوربین های HDCVI این است که این دوربین ها چنین دردسرهایی ندارند و در مجموع می توان گفت بسیار هم از دوربین های آنالوگ قدیمی به صرفه تر هستند.

امیدواریم مطالعه این مطلب از مجموعه مطالب آموزشی دوربین مداربسته برای شما مفید واقع گردیده باشد. اگر شما به این دست مطالب علاقمند هستید و می خواهید اطلاعات خود را در زمینه دوربین های مداربسته بالاتر ببرید، توصیه می کنیم با دیگر مطالب ما نیز همراه باشید.

درخواست اعطاء نمایندگی

 

4 thoughts on “ HDCVI چیست؟

  1. مقاله ها و مدل سایت عالی خسته نباشید

  2. هایک بهتره یا داهوا؟ کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    من ازتون تیاندی خریدم راضی هستم

  3. سلام ممنونم از شما واقعا خیلی خیلی خوبه این مقاله ها

    1. سلام خوشحالیم که راضی هستین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *